אודות

טל לבנון – מייסדת ו-CTO

מייסדת ושותפה ב”טל לבנון – HCP בע"מ”, יועצת לו"ז מומחית לפרויקטים ומפתחת שיטת הנתיבים הקריטים הנסתרים (HCP) לניתוח ושיפור לו"ז לפרויקטים.
הוציאה לפועל את המתודולוגיה לאומדן ושיפור פרויקטים ליותר מ-300 פרויקטי תשתיות ובנייה גדולים, כולל כבישים ראשיים, מחלפים, גשרים, מנהרות, מסילות רכבת, מפעלים, איצטדיוני ספורט ומגדלי מגורים, מגדלי משרדים ומלונות.

 

טל בעלת תואר ראשון ושני בהנדסת תעשייה (M.Sc) מאוניברסיטת תל-אביב ובעלת תעודת (PMI-SP (PMI Scheduling Professional. מרצה בכנסים, לימדה ניהול פרויקטים במשך שלוש שנים בפקולטה להנדסה של אוניברסיטת תל-אביב והוזמנה להרצות בפקולטה להנדסה אזרחית של אוניברסיטת בן-גוריון.

פיתוח שיטת HCP – נתיבים קריטיים נסתרים

השיטה פותחה ע"י טל לבנון מתחילת שנות ה- 2000. השיטה, מבוססת מתמטית, מגלה מידע קריטי החבוי בלוחות הזמנים של הפרויקטים (Gantt). המידע הינו בעל ערך לשיפור התכנון, האומדן, ניהול פרויקטים ובעיקר ניהול לוחות זמנים בפרויקטים ובקרת הביצוע בכל פרויקט.

שיטת HCP – Hidden Critical Paths – נתיבים קריטיים נסתרים (פטנט רשום) יושמה רק אצלנו ביותר מ-300 פרויקטי תשתיות ובנייה גדולים, כולל כבישים ראשיים, מחלפים, גשרים, מנהרות, מסילות רכבת, מפעלים, איצטדיוני ספורט ומגדלי מגורים, מגדלי משרדים, מלונות ופרויקטים ביטחוניים וטכנולוגיים.

פרויקטים נבחרים:













הכניסה לעיר, ירושלים












שלד תחנת נבון, ירושלים












מגדלי טיילת דוד, תל אביב












אורה-הדסה, ירושלים












Icon, רמת-גן












One Tower, רמת גן












כביש 60, ירושלים












כביש 60, ירושלים












One Tower, רמת-גן












אוניברסיטה עברית, גבעת רם, ירושלים












בריכת הויסות, הרי ירושלים
שקופית קודמת
שקופית הבאה

טל מספרת על פיתוח תוסף HCP-Go

אני מהנדסת תעשיה וניהול. אני לא מתכנתת דגולה, ממש לא, אבל מגיל 16 אני "מדברת" גם את השפה הזו (שמשתנה כל הזמן – מ- בייסיק של פעם, לפורטרן, ל- C, C++, VBA ועוד כמה ביזריות שלמדתי בדרך ואני לא זוכרת אותן או את השם שלהן…). את ה- HCP התחלתי לפתח כמאקרו-ים ב- Excel. כשהרצה נמשכה עשרות שעות, החלטתי שיש למצוא פתרון אחר בסגנון של תוכנה לניהול פרויקטים ולוחות זמנים, כמו כל דבר בחיים – כשאתה מחפש את המנטור המתאים, הוא מגיע ולכמה מנטורים, לאורך השנים השונות, יש לי פינה חמה מאד בלב:

אילן דמבניסקי – Knowedge – עזר לי לבנות את הבסיס לתוכנת ה- HCP.
יואל ר. עיצב איתי את מבנה הדוח, כך שיהיה קריא ונהיר.
יוסי קרל בנה את הממשק ה- Web-י.
ניר לבנון ואיתי נוה – פטיט טכנולוגיות – בנו את ה- SaaS של ה- HCP-Go.

ב- 2002, הקמתי עסק המתמחה ביעוץ ללקוחות בכתיבה, בקרה וניתוח אופטימיזציה של לוחות זמנים בפרויקטים מורכבים.

ב- 2009, נוסף שירות לקבלת דו"ח ניתוח מפורט של לו"ז הפרויקט.
שירות זה נועד למנהלי פרויקטים, מומחי לו"ז, קבלנים, בעלי נכסים ומשפטנים תובעי בנייה, ברחבי העולם – ע"י שליחת לוחות הזמנים אל HCP – וקבלת דוח HCP מקצועי תוך כמה ימים.

ב- 2017 נבנתה אפליקציית Web, לשימוש עצמי ע"י לקוחות ב- 3 שלבים פשוטים, המפיקה דו"ח ניתוח HCP באופן אוטומטי ובזמן קצר (שניות-דקות).

ב- 2020 נוצר התוסף ל- Project, כך שכל אחד – מנהלי פרויקטים שבנו לו"ז לעצמם או קיבלו לו"ז מיועץ לוחות זמנים, יועצים שבנו לו"ז למנהלים או קיבלו לו"ז לבדיקה, עו"ד – שאוהבים את הנושא, לוקחים לו"ז ובוחנים אותו בשלב תביעות, יזמים – שקיבלו לו"ז ממנהלי הפרויקט ורוצים לדעת מה יש בו… – יכול להפעיל את האפליקציה מתוך ה- Project על לוח הזמנים ולקבל בזמן קצר (שניות או דקות) – דוח מפורט על לוח הזמנים הכולל איתור כל התקלות ושיקוף מצב הפרויקט. לפרטים נוספים לחצו על הקישור.

דילוג לתוכן